De grote aanroep

De grote aanroep

Vanuit het punt van Licht in het Denken van God,
Strome licht in het denken van de mensen.
Dat Licht op aarde nederdale.

Vanuit het punt van Liefde in het Hart van God,
Strome Liefde in de harten van de mensen.
Moge Christus tot de aarde wederkeren.

Vanuit het centrum waar Gods Wil gekend wordt,
Richte Doel de kleine wil der mensen,
Het Doel dat de Meesters kennen en dienen.

Vanuit het centrum dat wij mensheid noemen,
Verwezenlijke zich het Plan van Liefde en Licht,
En moge het de deur verzegelen waar het kwaad verblijft.

Laat Licht en Liefde en Macht het Plan op aarde herstellen.

Pioniersgeest de grote aanroep

De Grote Aanroep is een wereldgebed dat in april 1945 werd uitgegeven en inmiddels in ongeveer 75 talen en dialecten is vertaald en verspreid. Het is een instrument van innerlijke kracht om mee te kunnen helpen God’s Plan op aarde te realiseren. Wie dit gebed gebruikt, kan daardoor de mensheid en de Christus dienen.

De Aanroep brengt daarnaast bepaalde kernwaarheden tot uitdrukking, die alle mensen in hun hart aanvaarden:

 • Dat er achter al het gebeuren op aarde een intelligentie staat, Die wij de naam God geven.
 • Er is een goddelijk Plan van evolutie wordt uitgewerkt in het heelal, waarvan Liefde de motiverende kracht is.
 • Dat er een groot individu, door de christenen de Christus genoemd, de Wereldleraar, naar de Aarde kwam en deze (goddelijke en onvoorwaardelijke) Liefde belichaamde, opdat wij zouden kunnen begrijpen dat liefde en intelligentie de uitwerkingen zijn van het Doel, de Wil en het Plan van God.
 • Vele religies geloven in een Wereld Leraar. Zij kennen Hem onder zulke namen als de Heer Maitreya, de Boddhisattva, de Imam Mahdi en de Messias.
 • De waarheid, dat alleen door middel van de mensheid zelf het goddelijk Plan kan worden verwezenlijkt.

De grote aanroep uitgelegd

Door aanroep, gebed en meditatie kunnen goddelijke energieën worden vrij gemaakt en in de mensheid tot werkzaamheid worden gebracht. Mannen en vrouwen van goede wil van vele geloofsovertuigingen en naties kunnen zich verenigen in dienst aan de wereld, door het inbrengen van geestelijke waarden en krachten in een zwaar beproefde wereld. Mensen zijn in staat de gebeurtenissen in de wereld te beïnvloeden door een gebundelde, verenigde aanroep. De kennis van dit feit, indien wetenschappelijk toegepast, kan één van de grote bevrijdende faktoren in de mensheid worden.

Niemand kan deze aanroep gebruiken voor verheldering van het bewustzijn en voor geestelijke liefde zonder ingrijpende veranderingen in zijn eigen levenshouding en levensbedoeling te veroorzaken. ZOALS EEN MENS DENKT, ZO IS HIJ. Wilt u deze Aanroep iedere dag in geconcentreerde aandacht denken en zeggen?

De uitwerking

De uitwerking van ons gebed of onze aanroep, als enkeling uitgesproken, kunnen we op onvoorstelbare wijze versterken, wanneer wij ons in gedachten bewust verbinden met al diegenen, die de Grote Aanroep dagelijks gebruiken. Vele mensen vragen twee vrienden/vriendinnen, of zij iedere dag, in gedachten met elkaar verenigd, de Grote Aanroep samen willen uitspreken. Dit kan ieder doen op de plaats waar hij/zij zich bevindt en het behoeft zelfs niet gelijktijdig te gebeuren. Zo kan de kracht van vele toegewijde enkelingen en van kleine groepen worden gebundeld door het gebruik van deze machtige aanroep en kan een “netwerk” van licht en goede wil om de aardbol worden heengeweven.

Wenken aangaande het werk

 1. Denk iedere dag eerst enkele ogenblikken over de betekenis van de Grote Aanroep na. Tracht tot de diepere zin van de woorden door te dringen. Spreek dan de Aanroep uit in geconcentreerde aandacht. Tracht, terwijl u dit doet, God’s Licht, Liefde en Wil-ten-Goede in uw scheppende verbeelding te zien, en hoe deze energieën het hart en het denken van de mensen overal op de wereld doorstralen.
 1. Indien u in een driehoekgroep wenst te werken, vraag dan twee vrien-den met u een driehoek te vormen. Elke dag neemt u eerst in gedachten verbinding op met uw twee mede-driehoekwerkers, dan tracht u in uw scheppende verbeelding de driehoek als een deel van het wereldomspannende netwerk van licht te zien. Daarna zegt u de Grote Aanroep, steeds zich goed ervan rekenschap gevende, WAT u zegt.

Recapitulerend:

De Grote Aanroep vertolkt de bestemming en het Plan voor de mensheid in het nieuwe Aquarius-tijdperk. Het is een gebed, een aanroep en een middel tot éénlijnigheid die een geestelijke instroming recht in het hart van de mensheid zelf mogelijk maakt en dit vanuit de hoogst mogelijke bronnen. In de schijnbare eenvoud van de Grote Aanroep liggen de grote lijnen van de vooraanstaande rol uitgestippeld die de mensheid in het goddelijk Plan voorbestemd is om te spelen. Het is een rol die de mensheid op zich zal nemen wanneer het zijn bestemde plaats zal hebben ingenomen als een volledig werkend lid van de planetaire Driehoek die o.a. Shamballah bevat, het centrum waar de Wil van God gekend wordt, en de Hiërarchie, het planetaire hartcentrum en het brandpunt of invoerpunt voor goddelijke Liefde.

De driehoek van het hart

In het hart van deze Driehoek staat de Christus, de Wereldleraar, en de Komende die verwacht wordt door mensen uit elk geloof en die bij vele namen gekend wordt. Van de Grote Aanroep wordt gezegd dat het een volledig nieuwe uiting is van de Christus, evenals een werktuig dat aan de mensheid wordt gegeven om te helpen in de voorbereiding voor de wederkomst van de Christus.

Niemand kan met deze Aanroep of gebed voor verlichting en liefde werken, zonder krachtige veranderingen teweeg te brengen in zijn eigen houding, zijn eigen levensintentie, karakter en doelstellingen, zo wordt ons geleerd. Zodanig is de kracht van deze mantram dat, wanneer deze regelmatig  en met een doorgezette inspanning gebruikt wordt om tot zijn diepere betekenis en doelstellingen door te dringen, iemands leven veranderd wordt en op die manier geestelijk bruikbaar wordt. De geest van samenwerking met het goddelijk Plan voor onze wereld wordt verwekt in het denken en het hart van hem, die op intelligente wijze met en in naam van de Grote Aanroep werkt.

 Verdere inlichtingen

De Grote Aanroep sluit geen enkele godsdienst, sekte of groep uit. Hij wordt door Wereld Goede Wil verspreid als een dienst aan de mensheid; ieder heeft het recht deze Aanroep over te nemen en zelf verder te verspreiden. Ook kunnen meerdere exemplaren van dit artikel bij WGW worden aangevraagd. Het werk van deze groep wordt geheel uit vrijwillige bijdragen van medewerkers en belangstellenden gefinancierd. Voor verder inlichtingen gelieve u te schrijven naar:

Wereld Goede Wil
1, rue de Varembé (3e)
Case Postale 26
1211 GENEVE 20
SUISSE

World Goodwill
Suite 54
3, Whitehall Court
LONDON SW 1A 2EF
ENGLAND

World Goodwill
120 Wall Street
24th Floor
NEW YORK, NY 10005
USA

LUCIS TRUST —– AAB/DK

149 berichten

 1. I precisely had to thank you very much again. I am not sure the things that I might have gone through without these ideas discussed by you relating to my area. It absolutely was the troublesome situation in my circumstances, however , encountering a new specialised approach you processed the issue made me to jump for contentment. Now i’m grateful for your work and as well , hope that you recognize what a great job that you are getting into training men and women via your websites. More than likely you’ve never met any of us.

  1. Our study presents preliminary evidence that GH supplementation in these women is beneficial and is associated with an increased number of blastocysts for biopsy and greater number of euploid embryos for transfer buy furosemide Denatured ethanol can also be used, but be sure to let it completely evaporate before ingesting it

 2. санаторий солнечный берег официальный сайт замок у моря отель
  отель высокий берег анапа карта алушты с отелями и пансионатами гостиница рамада ростов на дону
  отдых в крыму 2021 пансионаты санаторий дружба геленджик официальный сайт мацеста санаторий стоимость путевки 2021

 3. отзывы о санатории белые ночи в сочи отель классики санкт петербург чехова
  галакси сочи гостиница родина сочи официальный сайт мурманск норд стар
  азимут смоленский москва plaza spa hotel кисловодск отель в евпатории все включено

 4. туры отдыха отдых в сочи
  черное море польза для здоровья маджестик отзывы зеленоградск санатории и дома отдыха
  санатории сочи опорно двигательный аппарат благодать гостиница что лечат радоновые ванны

 5. отель олимп джемете крым или геленджик что лучше
  большой левшинский 17 анакопия club абхазия гудаутский район село приморское бутик отель мона лобня
  mercure сочи центр del mar штормовое официальный сайт отель санта барбара

 6. красная талка геленджик официальный телефон лиски санаторий родон цены на 2021
  сочи анапа авиабилеты санаторий сочи отдел бронирования перевальное крым база отдыха
  хантыйская горка что такое жемчужные ванны в санатории отели эсто садок

 7. святая абхазия гостиница эко парус анапа
  санаторий надежда анапа официальный сайт цены горный воздух лоо цены 2021 гостевой дом вояж псков
  южное взморье на карте сочи бутик отель арбат отель орхидея гагра отзывы

 8. This design is incredible! You certainly know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

  1. 30 CYP2D6 10 10, a common reduced activity allele in Asians including Thais, was demonstrated to be associated with significantly lower endoxifen level compared to CYP2D6 1 1 at steady state of tamoxifen adjuvant therapy cialis for sale in usa Salamandra, I have been on Wellbutrin for almost 20 years, in addition to an add on SSRI have been on various, the one I am taking now is Viibryd and this combination has been working for me for about 5 years

 9. крым санаторий киев пансионаты и санатории в лазаревском
  гостиница днепр в алуште белокуриха санаторий катунь цены на путевки отель каисса в адлере
  сочи отель бридж резорт 4 villa victoria абхазия семь ветров анапа официальный сайт

 10. наши ессентуки вк военный санаторий мо рф в крыму саки
  отдых в гаграх цены у самого моря хороший санаторий санаторий солнечный кисловодск на карте
  санатории белоруссии с бассейном и лечением недорого отдых в россии путевки хостел в ясенево недорого

 11. хостел в алтуфьево дешево сан звенигород
  неман отель клуб завидное гостиница махачкала цены
  новахофф спа отель утес москва метро сокол отели в смоленске с бассейном

 12. симеиз санатории отель березка в челябинске
  лучшие санатории юбк крым суходол самарская область гостиницы санаторий пионерский калининградская область
  клиника надежда в пятигорске кисловодск санаторий горького официальный сайт солнечный междуреченск

 13. бетон брют официальный сайт мытищи отель
  калининград в апреле вершина 1240 кисловодск официальный сайт санаторий красноглинский самара
  санаторий центросоюз кисловодск отзывы 2021 спа комплекс петергоф медицинский центр юность ессентуки отзывы

 14. аквилон алупка санаторий ржд кабардинка
  золотой берег евпатория фото отели в сочи на берегу моря недорого лечебно оздоровительные туры
  байкал вью отель рай бронницы андрон отель на площади

  1. then again I am not convienced that it is the medication that is causing this but rather the fact is that cancer causes deppression and to find out now that I was just prescriped an anti deppressent from my family doctor with hopes of getting back to my happy go lucky self I see that the two do not mix where to buy lasix

 15. база у нас отель три моста санкт петербург
  миниотели в санкт петербурге недорого в центре отдых на двоих на выходные железноводск санаторий имени тельмана
  рэдиссон в шереметьево отдых в алуште крым 2021 недорого голубая волна геленджик цены

 16. 50 yaşındaki adam 15 yaşındaki kızın sikiyor araması için 103⭐ porno
  filmi listeniyor. En iyi 50 yaşındaki adam 15 yaşındaki kızın sikiyor sikiş videoları 7DAK ile, kaliteli sikiş videoları, türkçe
  izlenme rekoru kıran seks izle. maşa ile koca ayı
  latex; annemi siktim azgın; owen grey bosalma; mavi.

 17. отель курган отзывы о санатории дорохово
  абхазия санаторий сосновая роща официальный сайт happy hotel отель 2 ялта санаторий азнакаево
  администрация г белокуриха алтайского края официальный сайт ессентуки советская 24 отель в эсто садок

 18. санаторий чайка заозерное swissotel камелия сочи
  сколько стоит лето золотая рыбка саки крым официальный сайт купить однушку на мокроусова
  uroom волгоград рейтинг отелей суздаля спа в пятигорске с бассейном

  1. Binding to extravascular tissues does reduce the rate of renal elimination, however, regardless of the mechanisms involved can i buy priligy over the counter Burning bone spears flew by, The speed of the bone spear is not fast, but it has great power, and the exhausted green dragon can no longer dodge, watching the bone spear pass through his drama, and completely submerge into the other side, A black tentacle flew dry cough due to blood pressure medication how to lower lower blood pressure fast out from behind her like lightning, stabbing Darth Vader s helmet dry cough due to blood pressure medication in the opposite direction

 19. Hmm it appears like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any points for rookie blog writers? I’d definitely appreciate it.

 20. The other day, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 21. Morphologically, cell apoptosis was observed at 24 hours of treatment with Catechins, showing characteristic changes, such as chromatin condensation, nuclear fragmentation, and formation of apoptotic bodies Figure 1C buying cheap propecia Human chorionic gonadotropin dependent expression of vascular endothelial growth factor vascular permeability factor in human granulosa cells importance in ovarian hyperstimulation syndrome

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.