Levensenergie Seksualiteit-resumé

SEKSUALITEIT IN DE NIEUWE TIJD – Resumé

De Levensenergie

Er komt een nieuw type levensenergie binnen. Deze is bedoeld voor de komende evolutie-periode, om orde te scheppen en om impulsen te leveren voor opbouw van een nieuwe wereld en maatschappij.

Deze levensenergie zal binnenkomen door het planetair Heiligbeencentrum of –chakra. En zal hierdoor ook binnenstromen door het heiligbeencentrum of geslachtschakra van ieder mens. Want de mens is energetisch volledig verbonden met de aarde via het etherisch prana-veld van de planeet.

Dit gebeuren schept – zeker in het begin – een loodzwaar probleem voor de hele mensheid. Want het betekent niets minder dan dat de geslachtsfunctie van de mens nieuwe en sterke impulsen krijgt bij de binnenkomst van dit type levensenergie. Wat dat betekent laat zich raden.

Later echter zal de denkwijze en houding van de mens over de geslachtsfunctie wel grondig veranderen. Er zal een complete heroriëntatie plaats vinden over de positie van “seksualiteit in de nieuwe maatschappij”. Tegelijkertijd zal ook een heroriëntatie volgen op het aloude maatschappijbeeld, op onze culturele uitingen, en op de mogelijkheden van de fysieke mens zelf.

In de nieuwe tijd zal de mens niet alleen in fysieke zin grondig veranderen maar zal zich geestelijk willen verdiepen en groeien. Daarnaast zal veel ruimte gemaakt worden voor oprechte en juiste menselijke verhoudingen. De waarde van de mens zal hervonden worden en een goede plaats krijgen binnen een nieuw te vormen economisch stelsel.

Seksualiteit heeft een prominente plaats binnen onze cultuur; het wordt erkend als liefdesuiting, als spel, en heeft daarbij ook economisch gezien als prostitutie een onontkoombaar commerciële plaats gekregen. Los van de voortplantingsfunctie is seks één van de meest fundamentele aandriften, één van de krachtigste instincten van de mensheid en is hierdoor de overheersende factor van de “DIERLIJKE ZIJDE” van de mens.

De geslachtsfunctie

Eeuwenlang is de door God gegeven geslachtsfunctie misbruikt of op de verkeerde wijze gebruikt: mensen hebben zelfs hun geestelijke groei ervoor opgegeven. Door de tijd ontstond een ronduit “slappe moraal” en “hypocrisie”. In de steden ontstonden rode-lampjes buurten voor de prostitutie. De laatste decennia ontstond een golf van “echtscheidingen” die hele families uit elkaar trokken en verwoestten. En niet te vergeten, er ontstond naast de gewone venerische ziektes als syfillus ook een forse toename van “hepatitus”, en “hiv/aids virus” en diverse andere geslachtsziektes.

Hoewel bij wet en in de kerk monogamie als cultureel beleid en als wet werden vastgelegd en gepredikt, is de mens in wezen nooit monogaam geweest. Vrouwen waren vroeger meer terughoudend op dit vlak dan mannen, hoewel ook zij tegenwoordig losser worden, naarmate nieuwere en betere methoden van geboortebeperking ter beschikking komen.

Het begip “seksuele vrijheid” kreeg een ruime dimensie binnen het maatschappelijk bestel.

Begrip over seksualiteit

Seks is – kosmisch gesproken – een begrip om de relatie tussen geest en stof, tussen leven en vorm, uit te drukken en weer te geven. Het is een gevolg van de Wet van Aantrekking – die fundamentele Wet die de basis is van de hele openbaring of schepping van leven in de vorm, en die de oorzaak is van alle zichtbare verschijningen.

Seks is – menselijk of stoffelijk gesproken – het fenomeen binnen de (liefdes)relatie tussen man en vrouw, en leidt in zijn algemeenheid tot voortplanting. Seks is de gangbare uiting geworden van een liefdesspel onder niet nadenkende en gemiddeld denkende mensen. Onze samenleving geeft aan iedereen de ruimte om aan de verlokkende bevrediging van dierlijke aandriften te voldoen.

In onze duale wereld van tegenstellingen is seksualiteit ook tweeslachtig gevormd; de man en de vrouw zullen samen moeten zorgdragen voor de voortplanting als basis.

Een nieuwe vorm van Eenheidsdenken in de toekomst zal dit weer kunnen herstellen, waarbij de mens zijn lagere instincten zal gaan afleggen op weg naar zijn hemelse Doel.

Vier gebeurtenissen staan ons te wachten

Wij leven in de vooravond van een nieuwe periode of tijdcyclus, waarin vier gebeurtenissen van het allerhoogste belang ons staan te wachten. Verreweg het grootste deel van de mensheid beseft dit niet en neemt dit dus ook niet waar:

 1. Een nieuwe Levensenergie, de 7e Logoïsche Straal van Wet en Orde, komt in openbaring en zal een totaal nieuwe beschavingscyclus inluiden voor al het vorm-leven;
 2. Wij gaan over in een nieuw teken van de zodiac of dierenriem: we stappen het nieuwe Watermantijdperk binnen, zij het met de nodige consequenties.
 3. De (weder)komst van de Christus is op handen, samen met het begin van de nieuwe evolutie-cyclus, waarbij tevens de hele geestelijke Hiërarchie naar buiten zal treden en zich gaan mengen met de mensheid.
 4. (Nieuwe) grote paradigma in onze mens-beleving zullen worden gewijzigd en/of nieuw worden geïntroduceerd.

Deze vier grote gebeurtenissen brengen chaos en veranderingen met zich mee in onze fysieke wereld, maar brengen de mens uiteindelijk tot een volledige heroriëntatie van geestelijke werkelijkheden. De mens stelt zich open voor meer begrip, meer inzichten, een uitgebreider bewustzijn en nieuwe vergezichten; hij stelt zich open voor het ontstaan van nieuwe sociale bewegingen, opbouw van nieuwe leefgemeenschappen, en evenzo voor meer samenwerking en eenheid.

De wederkomst van de Christus.

De wederkomst van de Christus wordt extreem belangrijk. Overal is de mens verwachtingsvol geworden naar de openbaring van de Christus.

Die gebeurtenis kan zijn een stoffelijke fysieke komst, zoals 2000 jaar geleden in Palestina, of het kan zich beperken tot een overschaduwing van één of enkele van Zijn discipelen en geliefden van de Grote Heer van het Leven; zo’n overschaduwing zal ongetwijfeld een heftige reactie oproepen bij al diegenen die op enigerlei wijze geestelijk ontwaakt zijn. De komst kan ook een geweldige instroming van energie zijn van het Christusbeginsel, van het Christus-leven en van de Christus-Liefde in iedereen, die zich nadien uitwerkt in de hele mensheid.

Misschien wordt het wel alle drie. Het is niet aan ons om hierover te speculeren.

Toekomstige leefregels voor het nieuwe huwelijk.

Het voornaamste doel van seksualiteit is niet de bevrediging van lusten, maar het zorgen voor stoffelijke en harmonisch gevormde nieuwe lichamen, zodat het nieuwe leven zich waardig kan uitdrukken. De mens moet de aard van de symboliek die ten grondslag ligt aan de seksuele verhouding, leren verstaan en daardoor de strekking van de daaronder liggende geestelijke waarheden leren inzien en begrijpen.

De WET DER SEKSE is de wet van al die relaties, waardoor leven en vorm samen worden gebracht om het goddelijk gestelde Doel tenslotte tot uitdrukking te brengen.

Dit is de fundamentele Scheppingswet en deze wet geldt altijd, of men zich nu bezighoudt met het bezielende Leven van een zonnestelsel, of met de geboorte van een dier, of met het ontstaan van een plantje uit een zaadje.

Seks en Discipelschap

Er heerst veel verwarring bij aspiranten over “seksualiteit”, want het kerkelijk celibaatsgebod begint langzamerhand een forse status te krijgen. Het wordt bijna als een religie. Zo wordt er verteld dat een aankomend discipel niet zou kunnen trouwen en dat zo iemand geen werkelijk geestelijk punt kan bereiken als hij niet celibatair blijft.

Dit is natuurlijk klinkklare onzin.

Het geloof dat een discipel noodzakelijkerwijs een celibatair leven moet leiden, en dat hij zich volledig moet onthouden van al zijn natuurlijke functies, is niet juist en niet gewenst. Een leven dat niet normaal afgerond wordt, zodat niet alle functies van iemands natuur – dierlijk, menselijk en goddelijk (en de mens bezit alle drie in één lichaam) – worden gebruikt, zal worden tegengehouden, gehinderd en gestuit, omdat dit abnormaal is. De mens is geschapen om te huwen en zich voort te planten.

DAT IS NORMAAL…..

Maar het geslachtsleven zal zich wel gaan aanpassen als vorm en als uiting. Een nieuw eenheidsdenken in de naaste toekomst zal dit gaan veranderen.

Lees verder…….

[Diegenen die belangstelling hebben voor het onderwerp “Seksualiteit in de Nieuwe Tijd”, kunnen het complete artikel opvragen. Vraag om informatie….]

234 berichten

  1. pharmacie de garde paris xv therapies de conversion canada pharmacie de garde marseille bosphore , therapie de couple evreux pharmacie de beaulieu wattrelos . pharmacie de garde marseille 23 juin 2019 univers pharmacie angers pharmacie beaulieu nantes fax pharmacie leclerc istres .

  1. pharmacie de garde aujourd’hui fos sur mer therapie de couple amiens atma hypnose et therapies breves rue des longs-champs courroux , pharmacie auchan avignon nord therapie karmique . pharmacie du centre medicaments foie pharmacie psg argenteuil pharmacie jean coutu Г  proximite .

  1. therapies comportementales et cognitives morbihan pharmacie poitiers traitement joint de dilatation , traitement hypothyroГЇdie pharmacie poissy , pharmacie naturopathe bourges pharmacie lafayette amiens tel pharmacie des weppes auchan englos pharmacie avenue argenteuil pharmacie argenteuil maurice utrillo therapie de couple neuchГўtel .
   pharmacie ouverte bordeaux centre pharmacie st victor amiens pharmacie deroo bailly romainvilliers , traitement waxoyl traitement kine tendinite epaule . pharmacie auchan osny pharmacie santini avignon therapies comportementales et cognitives anglais pharmacie ouverte orange . formation therapie act lyon pharmacie en ligne italienne pharmacie auchan dunkerque , therapie de couple amiens therapies numeriques , pharmacie lafayette villeurbanne therapie de couple musulman therapie comportementale et cognitive dijon Proscar sans ordonnance Suisse, Ou acheter du Finasteride 5 mg Finasteride vente libre Equivalent Finasteride sans ordonnance Finasteride achat en ligne Suisse. pharmacie pharmavance argenteuil pharmacie lafayette jeanne d’arc toulouse pharmacie ouverte guadeloupe therapie roberval medicaments qui affaiblissent le systeme immunitaire , pharmacie plougoulen brest therapies familiales systemiques . pharmacie verdier aix en provence pharmacie avignon gregoire pharmacie z

  1. act therapy metaphors pharmacie de garde bayonne therapie par le rire , therapies of counselling traitement naturel poux . therapie cognitivo comportementale reims pharmacie de garde tours therapie magnetique pharmacie aix en provence val saint andre .
   therapie cognitivo comportementale fribourg pharmacie brest verdun pharmacie argenteuil centre ville , pharmacie bailly chennevieres sur marne pharmacie best amiens , comprime ramipril generique pharmacie rue thiers boulogne billancourt therapies comportementales et cognitives vannes Omni Group OmniGraffle 5 Professional vente en ligne, Equivalent Omni Group OmniGraffle 5 Professional logiciel Omni Group OmniGraffle 5 Professional Omni Group OmniGraffle 5 Professional vente en ligne Ou acheter du Omni Group OmniGraffle 5 Professional. pharmacie gancel amiens therapie de couple prix

 1. i need a loan but keep getting declined, i need a quick loan today. i need 30000 dollar loan need loan now, i need an emergency loan now, online cash advance loans unemployed, cash advance loans, cash advance online, 60 day cash advance loans. Business will spark economics, terms of the payment . payday loan direct lenders only i need a loan with bad credit fast loan.

 2. антарес анапа санаторий украина в крыму
  парк видный сочи коттеджный поселок стоимость путевки в санаторий варзи ятчи удмуртия лето краснодар официальный сайт
  гостиница хадыженск жк резиденция высокий берег анапа купить квартиру гостевой дом волна алушта официальный сайт

 3. финский залив пансионаты санаторий планета
  отдых с ребенком в россии гостиница в сергиевом посаде углекислые минеральные воды
  санаторий нарзанные ванны кисловодск официальный сайт голубая волна сухая щель отель рояль белгород

 4. арома отель санатории в лоо краснодарском крае
  валдай отели и гостиницы на озере недорогой отель в краснодаре камелот алушта
  отель горный воздух сочи гостиницы в краснодаре недорого отдых алушта

 5. малая бухта анапа официальный сайт цены тубус для носа
  бургас отзывы 2021 санатории в белокурихе гостиница интурист пятигорск отзывы
  тюмень сибирь рэдиссон имеретинка сочи дом отдыха в подмосковье все включено цены

 6. оштенский кордон официальный сайт база отдыха в лермонтово туапсинский район
  газпром бассейн цена стоимость канатки в пятигорске молния ямал туапсе официальный сайт
  святогор гостиница муром санатории и пансионаты подмосковья недорого пляж высокий берег

 7. курорты центральной россии г алупка крым
  гостиница москва алушта отзывы пицунда пансионат апсны пансионат шихан
  санаторий лесной железноводск официальный сайт цены отдых в ленинградской области с питанием гис ангарск гостиница

 8. славянка анапа на карте отель альбатрос анапа
  фрегат анапа гостиница аморе санкт петербург отель актер сочи
  отдых на валдае в домиках алеан спутник отзывы гостиница во владивостоке приморье

 9. отель родина в сочи цены кристалл казань гостиница
  номер в гостинице красноярск гостиница московская застава кострома официальный сайт отдых в россии курорты
  sunmarinn resort hotel анапа слобода отель томск курорт в крыму 4

 10. гостиница белые скалы абхазия hampton by hilton санкт петербург экспофорум
  эпрон 4 крым мать и дитя семейный отдых в россии
  светлана в сочи самшитовая роща отзывы 2021 год база отдыха химик

 11. санаторий янтарь ржд здоровье томь ривер плаза кемерово
  отель левант акватория евпатория официальный сайт белокуриха отзывы отдыхающих
  mriya resort spa фото palace square санкт петербург водопад чаша любви в геленджике

 12. гостиница в горках сан зори ставрополья
  отель в ульяновске новостройки в абхазии барнаульский санаторий цена путевки
  купить участок в оленевке крым у моря санаторий в сызрани отель мартон ростов на дону

 13. легочный санаторий в крыму гостиница оливия нижнекамск
  лечение позвоночных грыж отдых в анапе 2017 хостелы в миассе
  отели евпатория с бассейном рядом с морем пансионаты газпрома в подмосковье хостелы архангельск

 14. калининград янтарный берег санаторий белокуриха санатории цены на путевки 2022
  такси уфа красноусольск поселок межводное крым калязин гостиницы и гостевые дома цены
  надежда морской рай туроператоры крыма список пятигорск пироговские ванны

 15. дербент город отдых на море гостиница няндома
  гостиница москва в угличе официальный сайт сп туров кинешма спа волга
  ripario modern южнобережный отель бридж резорт адлер на карте

 16. санаторий дивноморское отзывы шап южный официальный сайт
  гостиница тимптон в нерюнгри центр остеопороза в самаре железноводская больница официальный сайт
  карбышева база отдыха отели коломна пансионат скала гагра

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.