Oekraïne

Van het één leidt het tot de andere (oorzaak). In het vrij recente verleden zijn er afspraken gemaakt tussen het westen en Rusland. Maar die afspraken worden dus niet nagekomen door de VS. Machtspolitiek….

En nu? Ik denk dat de hele mensheid wordt misleid om iets anders te geloven dan wat werkelijk aan de hand is.

Want het is natuurlijk verbazingwekkend om te zien en te horen hoe Putin met Rusland zo met het vingertje wordt gewezen?

Heeft iedereen in het Westen zo’n hekel aan Rusland? Waarom wordt er doelbewust een wig gedreven tussen de VS/EU versus Rusland annex China? De koude oorlog van de jaren ‘50 en ‘60 zijn er nu niets bij.

Heeft het Westen geen flink pak boter op het hoofd als het gaat om Oekraïne?

Hebben de grote kranten niets anders te doen dan propaganda te bedrijven en de westerse samenleving op te hitsen tegen Rusland? En bij voorbeeld fotootjes van andere gewelddadige taferelen in het verleden te misbruiken, en te pretenderen dat dit om recente Russiche aanvallen gaat?

Vertel me nu eens even: wat is nu eigenlijk het journalistieke doel van een krant? Dat is toch om te proberen om ook een andere kant te beschrijven? Of niet? Als dat dus niet gebeurt, dan is er iets loos met dat dagblad…. Zelfs de rechterlijke macht lijkt de andere kant op te kijken.

Anders gezegd, opzeggen die media-bron en ga andere bronnen lezen…. Of worden we met z’n allen een bepaalde richting opgeduwd? Laat u zich toch gewoon duwen?

 

Van het één leidt het andere: wat is nu het nut geweest van die experimentele vaccinaties van de afgelopen tijd en van al die lock-downs? We beginnen nu allemaal eindelijk wakker te worden naar wat de oorsprong van die pandemie is. En idem wat die vaccins hebben voorgesteld

En nu we het er toch over hebben: tot dusver heeft nog geen medisch wetenschappelijke specialistenteam het virus bloot kunnen leggen….. Ik ga me toch iets afvragen na 2 jaar heksenachtervolging……

 

Van het één leidt het ander en zo gaan we terug naar het begin: natuurlijk is Oekraïne verre van vlekkeloos. Dat is Rusland ook niet. En zeker de VS niet. Dat weten we allemaal. In feite is Oekraïne een criminele speelbal geworden van het Westen met de VS voorop. De frontlinie van het westen tegen Rusland….. Notabene….

Natuurlijk zijn er vele biolabs opgericht in Oekraïne. Verschrikkelijk.

Natuurlijk is er al die jaren dood en verderf gepleegd in Donbass etc., door zowel nazi getinte milities in de Oekraïne, en door het eigen leger zelf. Verschrikkelijk.

Waarom zijn die milities nog steeds aanwezig? Waarom wordt dit niet bekend gemaakt? En waarom is iedereen toch zo goede “vriendjes” met Oekraïne?

Er is altijd een andere kant van het oorlogsverhaal. De EU wordt er met de neus op gedrukt. Want alles speelt zich af in de achtertuin van het de EU. Vraag jezelf eens af: wat is Putin nu in wezen aan het doen? Is hij bezig om eigen belangen na te jagen uit egoïstisch standpunt, of is er meer aan de hand? Waarom horen we dat niet? Of komt dat misschien niet goed uit?

Kunt u mij verklaren waarom er zo’n hitsige en opruiende taal wordt gebezigd aan de andere kant van de plas? En ook in de diverse media in het westen?

Kunt u mij verklaren waarom er zoveel sancties nodig zijn? Vertelt u mij toch eens, waarom zijn er toch zoveel sancties in de wereld? Straffen is nog altijd een geliefde bezigheid van de VS. Hebben we nu niet allemaal langzamerhand een hekel gekregen aan dat belerende vingertje van al die VS presidenten? Is er niet iets psychologisch fout met de VS? Makkelijk praten aan de andere kant van de plas. Macht en geweld, een vertoon van “jij” en “ik”. Niet iets “samen” doen, nee, “jij” en “ik”.

Ik schud mijn hoofd maar, want er is een enorme hysterie gaande met een enorme chaos die feitelijk is uitgelokt door het westen, en waar Putin ondanks een onwaarschijnlijk geduld, ongewenste maatregelen heeft genomen. Gewelddadigheid is altijd het handelsmerk geweest van het westen, hoezeer dat ook wordt maskeerd door de media en de politiek. Altijd heeft het westen om zich heen rondgeslagen en de tirannieke gewelddadigheden van de VS in de wereld rustig goedgekeurd. Of niet soms? Is een ander gedrag of patroon niet beter?

Opnieuw, ik schud mijn hoofd en zwijg. Maar van binnen kookt het….. Want het begint langzamerhand op een voetbalveld te lijken met opgehitst legers fans op de tribunes.

Ik kook van binnen…. Jawel….